Goedkoop maar gezond boodschappen doen

Het voordeel van de Sonja Bakker methode is dat alles zo wordt afgewogen dat er eigenlijk zelden eten over blijft. Ik gooi dus nauwelijks nog wat weg, een behoorlijke besparing. Daarnaast is een groot gedeelte van de boodschappen te halen bij de Aldi of Lidle. De rest haal ik bij de C1000. Doordat ik de hele week boodschappen zo kan uitprinten ga ik ook doordeweeks niet meer naar de winkel, een fikse besparing in tijd en geld en ik kom nooit meer thuis met onnodige boodschappen.

Afvallen is best leuk...

Het mooie aan het Sonja Bakkereren is dat het meer een levenstyle is dan een dieet. Je eet 3 keer per dag een maaltijd en 3 keer per dag een tussendoortje. Elke dag kijk ik met veel zin uit naar de tussendoortjes. Ze smaken ook opeens veel beter lijkt wel. Het hongergevoel is er nagenoeg niet. Vroeger at ik savonds wel drie borden macaroni, nu afgepast 250 gram en...het doet me niks! Ik heb zelfs na het eten een tevreden gevoel. Je geniet meer van elke hap. Vandaag was een mooie dag, lekker gegeten en als afsluiter 1 SonjaBakkerproof rood wijntje.....onbeschrijfelijk... Nog 1 dag mijn best doen en dan zondag weer een weegmoment, ik kan niet wachten. Nog even voor de mensen die met mij SonjaBakkeren, ik heb de boodschappenlijsten klaar liggen, beginnen is dus erg eenvoudig. Een ander groot voordeel is dat ik geld bespaar met boodschappen en geen eten weg gooi door de gepaste hoeveelheden win-win situatie!

Batterij vervangen weegschaal

Mijn dag was geweldig...mijn weegschaal gaf al een tijdje aan dat de batterijen vervangen moesten worden. Het viel me al op dat hij  steeds verschillende gewichten aan gaf als ik er twee keer op stapte. Vandaag nieuwe batterijen gekocht en wat denk je hij gaf 112,4 kilo aan. Ik er nog 2 keer op en ja weer hetzelfde. Dat betekent dat het super goed gaat en ik morgen nog de hele dag heb om af te vallen. Zondag morgen is mijn weegmoment. Ik ga wel een beetje twijfelen aan de betrouwbaarheid van mijn startgewicht van 114 kilo! Daar en tegen is het wel fijn dat ik niet zo zwaar ben als ik dacht. Nog maar 12 kilo te gaan tot de 100.....heerlijk!

Nan Yu thee mijn hulp bij het afvallen?

Mooi stukje over deze thee op http://www.afvallen-in-een-week.nl/.

Nan Yu thee is een traditionele Chinese thee die kan worden gedronken om af te vallen. Velen zijn lovend over de afslankte Nan Yu. Het is in ieder geval een gezonde en natuurlijk manier om die extra kilo’s snel kwijt te raken. Daarnaast heeft de thee ook een genezende werking, want het bevat veel anti-oxidanten die een welkome bijdrage leveren aan een gezond eetpatroon.

Waarom Nan Yu Thee?
Nan Yu thee is te koop bij de meeste reformzaken, natuurwinkels en natuurlijk via vele websites. Alleen al in Nederland zijn er meer dan tien merken die afslankende kruidenthee aanbieden. De vraag ernaar is groot en groeit de laatste tijd sterk. De thee bevat weinig looizuren en is daarmee vriendelijk voor de maag, spijsvertering en de darmen. De thee bevordert de spijsvertering, stimuleert de vetverbranding en beperkt het hongergevoel.

De werking van Nan Yu Thee
De thee is genezend, natuurlijk én stimuleert het afvalproces. Het werkt:
▪ stimulerend voor je spijsvertering
▪ bevorderend voor je darmwerking
▪ remmend voor je hongergevoel
▪ reinigend voor je darmen
▪ stimulerend voor je vetverbranding
▪ zuiverend voor je bloed
▪ verlangend voor je cholesterolgehalte
▪ versterkend voor je immuunsysteem
▪ uiteraard afslankend

Hoe smaakt Nan Yu Thee?
Nan Yu Thee is zeer zacht van smaak, dus het is niet alleen gezond, maar ook best lekker. Kwa smaak lijkt Nan Yu thee op normale zwarte thee en is dus absoluut niet vies, zoals vele afslankthee wel is. Het smaakt bijvoorbeeld veel beter dan Phu Erth thee en werkt daarbij ook veel beter. Heb geduld als je de eerste dagen nog geen resultaat ziet. Pas na meerdere dagen merk je echt resultaat.

Hoe gebruik je Nan Yu Thee?
Nan Yu thee geeft het beste resultaat als je per dag minimaal 1 liter thee drinkt. Onder normale omstandigheden zijn dagelijks 2 kopjes thee genoeg voor een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding, maar om af te vallen werkt het pas echt goed bij minimaal 1 liter. De ervaring leert dat mensen met overgewicht alleen al door het drinken van de Nan Yu thee tot 10 kilo per maand afvallen. Als je eenmaal je ideale gewicht hebt bereikt, kun het jojo-effect voorkomen door elke dag minstens 2 kopjes Nan Yu thee te drinken. In China wordt de Nan Yu thee gezien als een gezondheidselixer. Chinezen drinken dagelijks een kopje thee, bij iedere maaltijd of zelfs per dag meerdere potten.
Nan Yu thee kun je in verschillende vormen te verkrijgbaar.
▪ Als losse thee of als zakjes thee
▪ Als capsules of in pilvorm
▪ Als echte detox kuren, eventueel in verschillende fases.
De beste en meest gezonde manier om Nan Yu thee te nuttigen is als thee, omdat je op die manier ook genoeg vocht binnenkrijgt.

Een aantal ervaringen:
Lisette:
“Ik vind Nan Yu thee het einde. Geen enkele bijwerkingen en ik ben echt afgevallen. Ik dronk iets meer dan werd voorgeschreven en viel in 1 week tijd 1,5 kilo af. Daarvoor was ik al 20 kilo kwijtgeraakt door dagelijks te sporten en standaard na 19:00 uur niets meer te eten, maar die laatste 5 kilo wilde er maar niet af tot ik deze thee ging gebruiken. Binnen 1 maand was ik 5 kilo lichter en bereikte mijn ideale gewicht van 55 kilo. Ik kan het echt iedereen aanraden! Het kost bijna niets en het resultaat is helemaal goed!”
Bert:
“Ik drink al langere tijd de Nan Yu thee. Ik vind het niet echt goedkoop, maar het werkt uitstekend. ‘s Ochtends neem ik een kopje groene thee en ‘s avonds een kopje bruine thee. Het heft één klein nadeel: je buik rommelt de hele nacht.”

Ik heb deze thee voordelig aangeschaft vandaag bij http://www.detuinen.nl/, ik kreeg de tweede zak van 250 gram voor niks. Samen €7,99.
Nu hopen dat het iets doet!

Mijn eerste week

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Sander (33). Hier ga ik mijn afvalrace bijhouden. Het zal niet makkelijk worden daar ben ik mij van bewust. Ik ben gestart op zondag 5 februari met 114 kilo en een BMI van 36 wat staat voor Obesitas (extreem overgewicht). Het zou een heerlijk gevoel zijn om voor mijn zomervakantie onder de 100 kilo te zitten. Ik ben begonnen met het Sonjabakkerdieet. Ik ben nu zo'n 5 dagen bezig en het gaat me op 1 avond na erg goed af. Woensdag avond had ik een giga honger gevoel en erg veel zin om gewoon te snaaien. Gelukkig niet aan toegegeven. Om ook wat strakker te worden ben ik met de eerste week schemas begonnen van http://www.100pushups.nl/ en http://www.200situps.nl/ erg leuk om erbij te doen. Verder beklim ik dagelijks twee keer de dutch mountains ( de trap naar 6 hoog op mijn werk).
Als ik tegen de 100 kilo ben wil ik starten met hardlopen. Een hoop om dus over te schrijven!
Als jullie mee willen doen, schroom dan niet en laat een bericht achter! We zullen er allen wat aan hebben!